Webdesign

Werkwijze

Advies
Wij beginnen de samenwerking met een vrijblijvend advies voor jouw website. In dit advies nemen wij de tijd voor jouw wensen en ideeën. Dit gebruiken wij voor het versterken van jouw merkidentiteit.
Ontwerp
Na het ontvangen van jouw akkoord op onze offerte gaan wij van start met een persoonlijk ontwerp van jouw website. In dit ontwerp betrekken wij jou graag voor feedback. Dit verwerken wij voor het vervullen van jouw wens.
Ontwikkeling
Na het verwerken van jouw feedback gaan wij aan de slag met de maatwerk ontwikkeling van jouw website. In de ontwikkeling creëren wij diverse onderdelen, zoals de pagina’s, content en navigatie. Dit ontwikkelen wij met oog voor een optimale gebruikerservaring.
Oplevering
Wij gaan verder voor een correcte oplevering van jouw website. In de oplevering beoordelen wij verschillende aspecten, bijvoorbeeld de werking van knoppen, links en effecten. Dit beoordelen wij voor een tevreden resultaat.

Merkidentiteit

Wij ontwerpen een visuele taal voor jouw merkidentiteit. Deze sluit aan op jouw logo, briefpapier én sociale media en zorgt voor meer impact bij jouw doelgroep.

Evenwicht

Wij verhogen de gebruiksvriendelijkheid door evenwicht in het ontwerp. Denk aan oproepen, teksten en afbeeldingen. Deze maken het verschil en beïnvloeden de navigatie en acties van bezoekers.

Bezoekers

Wij denken na over de gedachten van bezoekers en realiseren een ervaring voor jouw merk. Dit zorgt voor groeiende bekendheid.

Onderscheid

Wij versterken het onderscheid van jouw visuele boodschap. Deze sluit aan op jouw missie, visie én kernwaarden en zorgt voor meer aandacht naar jouw product of dienst.

Details

Wij verhogen de harmonie door kwaliteit in de details. Denk aan lettertype’s, regelafstanden en contrast. Deze maken het verschil en beïnvloeden de leesbaarheid en doeltreffendheid bij bezoekers.

Klanten

Wij denken na over de gevoelens van klanten en vervullen de wens van jouw doelgroep. Dit zorgt voor groeiende omzet.

Groei met jouw merk!

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

MAAK EEN AFSPRAAK

Neem contact met ons op!

  Adres
  Oosterkade 122-B
  8911 KJ Leeuwarden
  E-mailadres
  info@onleaf.nl
  Telefoon
  (06) 19 18 17 10
  KvK
  62 38 94 32